INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Comuna Muntenii de Jos are film documentar [VIDEO]

Comuna Muntenii de Jos

Comuna Muntenii de Jos se poate lăuda cu un film documentar lansat în ajunul Zilei Naționale a României. Materialul video are ca scop promovarea acestor locuri cu multă încărcătură istorică.

Filmul documentar a fost realizat de Centrul Cultural ”Podul Înalt” Muntenii de Jos. Vocea de pe fundal aparține actorului Teatrului Naținal ”Vasile Alecsandri” din Iași, Doru Aftanasiu, iar conceptul regizoral aparține domnului Romică Brunchi, managerul Centrului Cultural „Podul Înalt” Muntenii de Jos.

Realizarea unui film documentar despre Comuna Muntenii de Jos e un proiect la care m-am gândit de multă vreme dar nu am avut timpul necesar materializării lui. Noul context pandemic, cu restrângerea multor activități pe care Centrul Cultural le desfășura, mi-a oferit în sfârșit răgazul necesar. Acest film vine în completarea Monografiei Comunei Muntenii de Jos, scrisă și publicată de mine, și se adresează celor care nu au timpul necesar să citească lucrarea respectivă, dar pot să-și rezerve 35 de minute să vizioneze materialul video. Am ales să-l lansăm în ajunul Zilei Naționale a României, pentru că în contextul actual, este modul cel mai potrivit de a sărbători această zi importantă pentru toți românii.

– Romică Brunchi, managerul Centrului Cultural „Podul Înalt” Muntenii de Jos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *