INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

AUR face sesizare la DNA, după ce liberalii ar fi încercat să îi „mituiască” pentru a nu vota moţiunea de cenzură. Simion: ”Avem înregistrări audio şi video, le vom face publice”

Co-preşedintele AUR, George Simion, a anunţat, luni, că parlamentarii formaţiunii au depus la DNA o plângere penală, în care îi acuză pe liberalii din tabăra lui Florin Cîţu de şantaj şi corupţie la nivel înalt, după ce fi încercat să le cumpere votul, la moţiunea de cenzură.

”Nu au încercat să negocieze cu noi cei de la PNL, au încercat să ne cumpere, să ne mituiască”, a spus Simion, la Parlament, el precizând că va face cunoscută românilor ”întreaga schemă prin care li s-au oferit funcţii în deconcentrate, prin apropiaţi”.

”Au încercat să ne cumpere, ca parlamentarii AUR să nu fie prezenţi la moţiune. Vom fi prezenţi toţi”, a mai spus el.

De asemenea, George Simion a anunţat că în cursul zilei de luni dovezile vor fi făcute publice.

”O să facem publice toate aceste detalii, pentru că nu facem doar afirmaţii populiste. Sunt parlamentari ai PNL care ne invitau personal să vorbim cu Florin Cîţu. Nu e posibil, corupţie la înalt nivel, avem înregistrări audio şi video. Noi, AUR, nu suntem de vânzare şi vom face public totul”, a mai afirmat Simion.

sursa: news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *