INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Avertizare de atac aerian în Kiev. Se aud sirene în tot oraşul / Restricţii pentru circulaţia de noapte în oraş / Staţiile de metrou rămân deschise pentru a fi folosite ca adăposturi – CNN

atac aerian în Kiev

Autorităţile capitalei ucrainene au emis o avertizare de atac aerian, iar primarul Kievului, Vitali Klicico a interzis circulaţia pe timp de noapte.

UPDATE – Primarul Kievului Vitali Kliciko a instituit restricţii de circulaţie întrew orele 22.00 şi 7.00 potrivit unei declaraţii distribuite pe pagina sa de Facebook.

“Transportul public nu va funcţiona. Pe de altă parte, staţiile de meytrou vor fi disponibile non-stop  ca adăposturi”, a scris Kliciko.

“Cerem tuturor locuitorilor Kievului să se întoarcă la timp acasă. Dacă aveţi nevoie să circulaţi în perioada interdicţiei, ca angajaţi ai companiilor din infrastructura critică, va trebuie să aveţi documente de identificare”, a precizat el.

ŞTIREA INIŢIALĂ – Toţi locuitorii Kievului sunt sfătuiţi să caute adăposturi subterane.Sirenele se aud în tot oraşul, informează CNN.

sursa: news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *