INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Cea de-a XXVIII-a ediție a Festivalului de Umor „Constantin Tănase” se apropie!

Festivalului de Umor „Constantin Tănase”

Iubitorii de umor sunt invitați să-și rezerve perioada 6 – 13 octombrie pentru a participa la cea de-a XXVIII-a ediție a Festivalului de Umor „Constantin Tănase”. Acest festival, care celebrează tradiția și inovația în arta umoristică, promite să ofere o săptămână plină de râs și divertisment.

Biletele și abonamentele pentru festival vor fi disponibile începând cu data de 11 septembrie. Așadar, cei interesați să participe la acest eveniment cultural important sunt sfătuiți să-și marcheze calendarul și să fie pregătiți să-și asigure locurile.

Programul complet al festivalului va fi dezvăluit publicului pe data de 1 septembrie. Acesta este așteptat să includă o varietate de spectacole, piese de teatru umoristice, ateliere, și poate chiar și competiții de improvizație, aducând pe scenă atât talente locale, cât și nume cunoscute din întreaga țară.

Festivalul „Constantin Tănase” a devenit un reper în peisajul cultural românesc, atractând nu numai amatori de comedie, ci și profesioniști din industrie. Este o ocazie excelentă de a vedea actori și comedienți talentați în acțiune, și de a celebra moștenirea lui Constantin Tănase, părintele umorului românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *