INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Cel mai scump ceas din lume este detinut de Cristiano Ronaldo! Cat costa bijuteria creata de Rolex

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai bogati sportivi din istorie.

Astfel ca, acesta isi permite sa isi achizitioneze produse la care altii doar viseaza. De exemplu, acesta s-a pozat in mai multe randuri purtand un ceas Rolex superb, si foarte valoros.

Rolex GMT Master Ice este unul dintre cele mai scumpe ceasuri din lume, iar Ronaldo a platit, in schimbul sau, 485 de mii de dolari, conform unor site-uri de specialitate.

Conform bobwatches.com, unul dintre cele mai apreciate site-uri dedicate accesoriilor: „GMT Master Ice este cu siguranta un ceas satisfacator din punct de vedere estetic si placut vizual. Acesta este fabricat din unele dintre cele mai bune materiale, inclusiv 18 CT de aur alb si aproape 30 CT de diamante taiate, care acopera fiecare centimetru al ceasului.

Desi este acoperit de diamante, Rolex nu s-a zgarcit in ceea ce priveste caracteristicile tehnologice. Ceasul dispune de o carcasa de aur alb de 18 CT, care are o grosime de 13 mm. Este capabil sa reziste la presiunea apei de pana la 100 de metri.”

sursa: https://www.sport.ro/euro/cel-mai-scump-ceas-din-lume-este-detinut-de-cristiano-ronaldo-cat-costa-bijuteria-creata-de-rolex.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *