INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Ciolacu: Pentru a nu fi din nou penibili, USR PLUS au doar două soluţii – ieşiţi de la guvernare sau semnaţi moţiunea de cenzură a PSD! Ambele variante înseamnă vot în Parlament

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a declarat că incompetenţii din coaliţia de guvernare „aruncă din nou România într-o criză politică majoră”. Liderul PSD a adăugat că USR PLUS are doar două soluţii şi anume să iasă de la guvernare sau să semneze moţiunea de cenzură a PSD împotriva Cabinetului Cîţu, ambele variante implicând un vot în Parlament.

„Aceşti incompetenţi aruncă din nou România într-o criză politică majoră doar pentru interesele lor. Din nou, şi-au ales cel mai prost moment: când românii plătesc facturi duble la energie şi gaze, iar preţurile au luat-o complet razna! Pentru a nu fi din nou penibili, USR PLUS au doar două soluţii: ieşiţi de la Guvernare sau semnaţi moţiunea de cenzură a PSD! Ambele variante înseamnă vot în Parlament! Vreţi să contaţi măcar acum?! Atunci ne vedem în plen, la vot!”, a scris Marcel Ciolacu, miercuri pe Facebook.

sursa: news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *