INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Circulație pe un singur fir pe două tronsoane de drum în Vaslui

Circulație pe un singur fir pe două tronsoane de drum în Vaslui

Anunțul Primăriei Municipiului Vaslui:

”Începând cu data de 24 august 2022 în cadrul proiectului de reabilitare, modernizare și extindere a rețelei de apă și canalizare de pe raza municipiului Vaslui încep lucrările pe strada Slt. Ioanesei Adrian de la intersecția cu strada Delea până la intersecția cu strada Castanilor și în continuare pe strada Castanilor până la intersecția cu strada Călugăreni. Pe segmentele de drum menționate, circulația se va desfășura în anumite zone, pe un singur fir, alternativ.

Din acest motiv, în ziua de 24 august 2022 va fi închis segmentul de pe strada Slt. Ioanesei Adrian de la intersecția cu strada Dimitrie Cantemir, până la intersecția cu strada Andrei Mureșanu, circulația fiind deviată pe străzile adiacente.

Echipaje ale Poliției Locale și Rutiere vor asigura fluidizarea circulației în zonele afectate de lucrări.

Perioada execuției lucrărilor comunicată de constructor este de 24 august 2022- 9 septembrie 2022.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat de execuția acestor lucrări necesare și vă mulțumim pentru înțelegere!” – Purtător de cuvânt, Prof. Clitemnestra – Geanina Tofan

Viceprimarul liberal Lucian Braniște completează:

1. Tronsonul dintre intersecția Str. Castanillor cu Str. Călugăreni și cu capătul Str. Ioanesei Adrian ;

2. Tronsonul dintre intersecția Ioanesei Adrian cu Str Dimitrie Cantemir trecând prin intersecția cu Str Andrei Mureșan și cu Str Castanilor ,

vor fi afectate de lucrările de intervenție în sistemul rutier pe o bandă de circulație, începând cu data de 24 aug 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *