INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Consilierul Lucian Chirica deține recordul de amendamente aprobate la CJ Vaslui

Consilierul Lucian Chirica deține recordul de amendamente aprobate la CJ Vaslui

Deși nou in politică, Lucian Chirica s-a făcut remarcat prin activitatea desfășurată din postura de consilier județean. Liberalul nu are foarte multe ieșiri publice, dar se poate lăuda cu un record de amendamente aprobate la CJ Vaslui. Consilierul este „omul care tace și face”.

În ședința ordinară a Consiliului Județean din data de 25.08.2025, liberalul a depus un amendament la proiectul de hotărâre nr.11 pentru alocarea unei sume de bani pentru reabilitarea drumurilor comunale al U.A.T. Oltenești. Spre surpriza totală a colegilor din PNL, Lucian Chirica a depus amendamentul în nume propriu și a fost votat în unanimitate.

Lucian Chirica a mai depus un amendament la un proiect de hotărâre cu privire la mărirea capacității de reîncărcare a stațiilor electrice pentru autoturisme

Liberalul nu este la prima experiență de acest fel, pe data de 21.04.2022 acesta a mai depus un amendament la un proiect de hotărâre cu privire la capacitate de reîncărcare a stațiilor electrice pentru autoturisme, la fel fiindu-i aprobat cu unanimitate de voturi.

Reamintim celor ce nu cunosc situația amendamentelor depuse de opoziție: din anul 2016 și până în prezent au fost aprobate doar 3 amendamente la proiectele de hotărâre din care 2 aparțin consilierului județean Chirica.

I-am cerut punctul de vedere consilierului județean despre activitatea desfășurată în acest mandat:

Politica se face pentru oameni în primul rând și în niciun caz cu opoziție exacerbată și nejustificată. Cred cu siguranță că majoritatea colegilor din Consiliul Județean au înțeles faptul că sunt o persoană non-conflictuală ce dorește să aducă un plus de valoare proiectelor de hotărâre, atât prin votul exprimat, cât și prin amendamentele depuse. Mulțumesc pe această cale tuturor colegilor din Consiliul Județean ce au sprijinit amendamentele depuse de subsemnatul și au votat pentru validarea proiectelor de hotărâre cu amendamente.” – a declarat consilierul Lucian Chirica.

One thought on “Consilierul Lucian Chirica deține recordul de amendamente aprobate la CJ Vaslui

  1. Este un tanar consilier cu un viitor promițător si foarte popular in randul liderilor partidelor de opozitie si nu numai……… e cam singurul ce se intelege cu toți din consiliu si cinste lui. Are sanse mari sa ajunga pe la Bucuresti candva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *