INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Cum identifici apartamentul potrivit pentru familia ta? 

Cum identifici apartamentul potrivit pentru familia ta? 

Te-ai gandit vreodata ca acum este momentul potrivit pentru a-ti achizitiona un apartament? Ca ai nevoie de mai mult spatiu pentru familia ta? In general, alegerea unui apartament este o sarcina dificila, intrucat trebuie sa ai in vedere foarte multe aspecte, cu atat mai mult daca exista mai multi membri ai familiei, cu diferite nevoi sau asteptari. 

In acest articol iti vom prezenta mai multe sfaturi pentru a alege apartamentul visurilor tale. In acest sens, vine in ajutor Maurer Residence din Targu Mures care este un ansamblu residential de calitate superioara, care pune la dispozitie o multitudine de apartamente, fiind localizat intr-o zona centrala a orasului.

Ce sa ai in vedere atunci cand prospectezi piata imobiliara

 • Localizarea

Unul dintre cele mai importante aspecte de luat in considerare atunci cand te gandesti sa iti achizitionezi un imobil este zona in care este amplasat acesta. In cazul in care exista si copii in familie, preocuparea ta este de a gasi un ansamblu residential care ofera siguranta si stabilitate. Fiecare dintre noi are diferite nevoi. 

Daca pentru cineva este important ca drumul spre locul de munca sa fie scurt, apartamentul fiind localizat in centrul orasului, pentru altcineva, este fundamental ca blocul sa dispuna de spatii verzi si de relaxare. Maurer Residence imbina aceste doua nevoi, fiind amplasat chiar in centrul orasului Targu Mures, dar in acelasi timp, dispunand si de verdeata, spatii pentru relaxare, locuri de joaca pentru copii, iar lista poate continua cu o multime de alte facilitati.

 • Siguranta

Asa cum am amintit si mai devreme, siguranta reprezinta si ea un punct fundamental in achizitionarea unui apartament. Fie ca discutam despre zona in care este amplasat imobilul – este important sa existe sentimentul de siguranta la orice pas, indiferent daca esti adult sau copil, fie ca discutam despre felul in care este construit ansamblul rezidential. Maurer Residence este realizat din materiale de calitate, proiectat de catre specialisti in domeniu, avand toate autorizatiile necesare.

 • Confortul

In cazul in care exista mai multi membri ai familiei, este important sa te orientezi catre un apartament care dispune de mai multe camere. Este, de asemenea, important, ca apartamentul sa fie decomandat, pentru a nu fi nevoit sa treci dintr-o camera in cealalta si pentru a exista, bineinteles, intimitate. Acesta poate reprezenta un inconvenient atunci cand exista si copii in familie. Daca discutam despre confortul propriu-zis al locuintei, Maurer Residence ofera un design modern, dar in acelasi timp potrivit tuturor gusturilor.

 • Pretul

In ceea ce priveste pretul, putem spune ca acest aspect este fundamentul tuturor dorintelor. De obicei, alegem ceea ce stim ca ne-am putea permite. Maurer Residence se bazeaza pe un raport calitate-pret excelent. Ansamblul propune atat garsoniere, cat si apartamente cu o camera, doua sau trei camere.

 • Accesul la facilitati

Accesul la diferite facilitati reprezinta si el un criteriu important pentru anumiti posibili cumparatori. Fie ca este vorba despre spatii comerciale, parcuri, locuri de promenada, proximitatea fata de transportul in comun pot fi doar cateva exemple care sunt luate in considerare atunci cand este vorba despre achizionarea unui apartament. Asa cum am specificat anterior, fiind localizat intr-o parte centrala a orasului Targu Mures, Maurer Residence ofera acces catre toate punctele importante, catre toate facilitatile, fiind o alegere minunata in final.

Care sunt pasii in vederea achizitionarii celui mai potrivit apartament?

Atunci cand te orientezi catre achizitia unui apartament, este important sa ai in vedere anumiti pasi pentru a se desfasura totul intr-o maniera simpla si organizata. Iti vom prezenta mai jos pasii fundamentali in alegerea celui mai potrivit apartament pentru tine si familia ta.

 • Identificarea nevoilor si asteptarilor in ceea ce priveste apartamentul perfect;
 • Stabilirea unui buget si schitarea surselor de finantare (surse de finantare din economii, credit bancar ipotecar/Noua Casa, alte surse);
 • Alegerea unui consultant imobiliar (fie ca este agent imobiliar, designer de interior sau chiar direct dezvoltatorul ansamblului rezidential);
 • Vizionarea mai multor apartamente;
 • Alegerea apartamentului potrivit – in functie de localizare, pret, confort.
 • Elaborarea ofertei de cumparare (oferta de pret, modalitatea de plata, facilitati);
 • Finalizarea tranzactiei de vanzare-cumparare.

Pe langa acesti pasi, pot aparea si alte lucruri pe care trebuie sa le faceti pana a intra in posesia unui apartament. Avantajul achizitionarii unui imobil de la un dezvoltator imobiliar cu renume este ca echipa respectiva iti va putea oferi raspuns la toate intrebarile pe care le aveti, indiferent de punctul in care va aflati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *