INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Cupa de gimnastică „Andreea Răducan”, un nou succes!

Cupa de gimnastică „Andreea Răducan”, un nou succes

Cea de-a XI-a ediție a Cupei de gimnastică „Andreea Răducan” și-a desemnat câștigătorii. Gimnastele Bârladului și-au adjudecat nu mai puțin de 11 medalii de aur, 10 de argint și 5 de bronz.

Tabelul laureatelor, antrenate de Ana-Maria și Liviu Iordache, George Crupemschi, Sebastian Panaite și Paula Fotache, de la CSS Bârlad, a arătat astfel:

Iancu Daria, Cioartan Maria, Șerban Ioana, Tănase Maria (care au concurat la categoria junioare III, nivel 7) au luat aur pe echipe și încă 9 medalii individuale.

Giușcă Miriam, Caldăraru Ecaterina, Cismaru Giulia, Costan Maria, Balan Alexandra, Roșca Gabriela, Popa Marina, Darie Patricia (care au concurat la Junioare III, nivel 6) au adunat împreună 17 medalii.

„Rezultate excepționale! Știm foarte bine că în spatele acestora este o muncă titanică, motiv pentru care motivația oferită acestor sportive, în primul rând de Andreea Răducan, este susținută și de Primăria și Consiliul Local Bârlad. De aceea, am alocat de la bugetul local, numai în ultimii doi ani, pentru pregătirea acestor sportive, 55.250 lei, în 2022 și 174.000 lei, în 2023. Cei mai mulți bani au plecat spre completarea bazei sportive a CSS Bârlad, iar o altă parte s-a alocat pentru motivarea financiară a celor mai bune gimnaste. Vreau să îi mulțumesc în special Andreei Răducan și soțului ei pentru implucarea neobosită din ultimii 11 ani în bună desfășurare a acestei competiții etalon a municipiului, precum și sponsorilor întrecerii, fără de sprijinul cărora aceasta nu ar fi avut loc. Mulțumiri Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Auchan, Farmec, Ringier, Mercedes Benz România, Reserved, Kultho, Sinsay, Brenntag, Banca Transilvania, Dedeman, AB Systems și Toyota Material Handling. Așteptăm ca la edițiile viitoare să ni se alăture și sponsori din Bârlad sau Vaslui. Pe toate sportivele care au participat la această ediție le așteptăm și anul viitor, indiferent de rezultatele obținute. Sincere

Felicitări laureatelor din Bârlad, precum și antrenorilor și părinților, deopotrivă!”, a declarat primul Dumitru Boroș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *