INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

DGASPC Vaslui, prezent la Târgul de Primăvară 2024!

Târgul de Primăvară 2024

Cum se numesc cei care confecționează mărțișoare? Un posibil răspuns este: meșteri populari. Când însă observi micile minuni realizate de elevii claselor a IV-a D și a III-a D, de la Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” Vaslui, realizezi că răspunsul corect la întrebarea de mai sus este: artiști!

Mărțișoarele din imagini sunt rodul pasiunii și priceperii îndrumătorilor Cristina Enache și Gabriela Cuzepan, de la CSRNA Vaslui, din structura Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui, care au reușit să le insufle copiilor dragostea pentru tradiție și dorința de a întâmpina frumos anotimpul renașterii, primăvara. Mulțumim doamnelor învățătoare Gianina Buguleț și Elena Malanca, precum și micilor, dar talentaților artiști!

Atelierele de lucru au fost parte a Târgului de Primăvară, ediția a XVI-a, organizat de Centrul Cultural Județean Vaslui. Ca de fiecare dată, DGASPC Vaslui a fost prezent în cadrul evenimentelor Târgului, prin Mircea Mihaela – Complexul de Servicii Comunitare (CSC) nr. 3 Vaslui, Alina Bordeianu, Lăcrămioara Bălțatu și Claudia Burlacu – CSC nr. 1 Vaslui, Cristina Enache și Gabriela Cuzepan – CSRNA Vaslui.

Tuturor, mulțumiri și o primăvară frumoasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *