INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Eduard Popica: ”Românii au ajuns să se împrumute cu 1.000 euro pe secundă”

Eduard Popica

Eduard-Andrei Popica este unul dintre cei mai cunoscuți politicieni din județul Vaslui, iar acest lucru se datorează și activității avute în fostul mandat de Prefect al județului nostru.

Astăzi, Eduard Popica și-a exprimat nemulțumirea pe pagina sa de FaceBook față de guvernul propus de alianța de dreapta.

”Am votat astăzi împotriva a ceea ce se prefigurează a fi cel mai slab guvern din perioada post decembrista.

Dacă România a ajuns in situația economică actuala, cu datorii de sute de milioane de euro, iar romanii au ajuns sa se împrumute cu 1000 euro pe secunda, situație nemaintâlnita in istoria acestui stat, totul se datorează domnului actual Premier, Vasile Florin Câțu.

Economia țării este in cădere liberă, situația pandemică este scăpată de sub control, școlile sunt închise in continuare, poporul roman este luat in derâdere, iar PNL nu are alta soluție decât sa pună la cârma țării pe cei ce au adus-o in aceasta stare.

Stimați domni parlamentari PNL, ati pierdut alegerile datorită incapacității dumneavoastra de a guverna si datorită faptului ca nu va iubiți țara si poporul roman, de aceea nu voi putea vota niciodată aceasta coalitie a pierzatorilor, coaliția care va duce România in faliment.” – a scris Eduard Popica, membru al Comisiei Juridice din cadrul Camerei Deputaților, pe pagina sa de FaceBook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *