INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Expoziția „Mari enigme ale omenirii” realizată de Biblioteca Județeană Vaslui

Biblioteca-Judeteana-Vaslui

În holul Bibliotecii Județene „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui este realizată expoziția „Mari enigme ale omenirii”.

Atlantida, Triunghiul Bermudelor, OZN-uri, fenomene stranii și multe alte taine și enigme din jurul nostru sunt discutate și analizate în propunerile noastre de lectură.

Acesta nu este singura activitate organizată de Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui. Sala de la parterul instituției, cea de împrumut la domiciliu pentru copii, a devenit un spațiu primitor, cu un fond impresionant de cărți, jocuri, activități culturale și recreative pentru toții copiii vasluieni. Toată săptămâna în curs este dedicată autorilor locali care scriu pentru copiii mari și mici.

Cu vorbe meșteșugite, scriitorii au pus în lumină această perioadă magică, una peste care nu se poate așterne niciodată praful uitării, una spre care se îndreaptă, din când în când, gândurile omului matur. Prin intermediul basmelor, poveștilor, versului și cântecului, ghicitorilor și baladelor, atât copiii, cât și tinerii învață despre aspectele pozitive și negative ale vieții de mai târziu, fiind educați în spiritul non-violenței, al cunoașterii, al comunicării, al libertății de opinie.

Liliana Moga, Șef serviciu Biblioteca Județeană Vaslui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.