INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Festivalul umorului „Constantin Tănase” a ajuns la final!

Festivalul umorului „Constantin Tănase” a ajuns la final

Teatrul de revistă „Toma Caragiu” din Ploiești a avut onoarea de a încheia cea de-a 27-a ediție a Festivalului umorului „Constantin Tănase” cu spectacolul „Dă, Doamne, cântec!”.

Astfel, vasluienii prezenți în Centrul Civic au avut plăcerea de a asculta melodii aparținând apreciatului compozitor Viorel Gavrilă, în interpretarea soliștilor Daniela Răduică, Romeo Zaharia și George Capanu, amfitrion fiind Mihaela Rus, acompaniați de Orchestra Majestic.

Invitata serii a fost solista Doina Moroșanu, vocea de aur a Vasluiului, cunoscută drept cea mai bună interpretă de romanțe la nivel național.

Spectacolul a scos din cutia cu amintiri câteva melodii de neprețiut pe portativul sufletului, încântând publicul cu o serie de refrene celebre, în care iubirea și frumusețea au fost în prim plan.

Pe final a fost adus și un omagiu regretatei soliste Laura Stoica, cea care a făcut șlagăr din piesa „Dă, Doamne, cântec!”.

În deschidere, pe scenă a urcat câștigătorul trofeului Festivalului de la concursul de interpretare, Andrei Bodnar, din Câmpulung Moldovenesc, care la numai 8 ani a impresionat juriul, primind marele premiu.

De asemenea, actorul orădean Sebastian Lupu, cel care i-a dat viață lui Tănase, a avut un ultim moment artistic, nu înainte de a-i felicita pe organizatori pentru efortul depus de a ține în viață festivalul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *