INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Hramul satului Râșești sărbătorit cu un turneu de șah, un simpozion științific și un spectacol artistic

Hramul satului Râșești sărbătorit cu un turneu de șah, un simpozion științific și un spectacol artistic

Președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, s-a aflat în mijlocul localnicilor din satul Râșești, onorând invitația primarului comunei Drânceni de a fi prezent la manifestările organizate de hramul localității.

„Vă felicit pentru activitățile desfășurate de Ziua localității și vă asigur de sprijinul meu și al Consiliului Județean Vaslui în tot ceea ce vă propuneți să faceți pentru comunitate. Mulțumesc pentru invitație și mă bucur să văd tineri care promovează portul popular și că tradițiile sunt duse mai departe. Aveți un ansamblu folcloric care se dezvoltă frumos, Plaiurile Prutului, pe care sperăm să-l vedem pe scena Festivalului „Hora din Străbuni” din luna august”, a spus Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

Ziua localității Râșești a cuprins un simpozion științific, intitulat „Locul istoriei locale în cadrul istoriei naționale și universale”, un turneu de șah, cu aproape 100 de participanți, și un spectacol artistic, deschis de Ansamblul „Plaiurile Prutului”, iar invitați au fost Ansamblul „Plăieșii” și Sylvia by Dj Rynno.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *