INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Încă o investiție în infrastructura rutieră a fost finalizată de Consiliul Județean Vaslui

Astăzi a avut loc recepția lucrărilor de modernizare a Drumului Județean DJ 248 A. Astfel, locuitorii din zona comunelor Todirești și Rafaila vor avea acces mai facil către județul Iași, prin comuna Țibănești.

În total au fost asfaltați aproape 10 km de drum județean, investiția fiind realizată prin PNDL 2, valoarea lucrărilor fiind de peste 10 milioane de lei, din care peste 200 mii lei a fost contribuția Consiliului Județean Vaslui. Segmentul de drum modernizat trece prin satele Todirești, Huc, Siliștea, Drăgești, Plopoasa și Sofronești.

Tot pe DJ 248 A, pe raza comunei Todirești, a fost consolidat și reabilitat un pod, considerat unul dintre cele mai mari aflate pe drumurile județene. Lucrările au costat aproximativ 1,2 milioane de lei, fondurile provenind de la bugetul de stat și bugetul local al județului Vaslui.

Pe același drum, pe raza comunei Rafaila a fost betonat un segment din drum, în lungime de 1,5 km, investiția fiind finanțată în totalitate din bugetul local al județului Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *