INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Inovație, reciclare, și parteneriate durabile – TTS deschide drumul către o economie circulară, transformând idei în realitate

Inovație, reciclare, și parteneriate durabile - TTS deschide drumul către o economie circulară, transformând idei în realitate

Societatea noastră comercială, Tools & Technical Solutions (TTS), este o societate exclusiv românească din municipiul Cluj Napoca, județul Cluj, care marchează cu succes anul 2023 ca „Anul Inovației”, depășind limitele industriei sculelor pentru prelucrarea prin așchiere și contribuind semnificativ la economia circulară.

Prin proiectul „Înființarea unui centru de reparații și recondiționare a frezelor, burghielor și alezoarelor metalice,” susținut financiar de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, am făcut un pas important către o gestionare mai eficientă a resurselor precum și eliminarea deșeurilor.

Cu o viziune sustenabilă, echipa noastră se concentrează pe creșterea durabilității și potențialul produselor de a fi recondiționate sau reutilizate prin reciclare. Într-un efort de a educa clienții cu privire la beneficiile economiei circulare, compania promovează achiziționarea de produse recondiționate, contribuind astfel la reducerea impactului asupra mediului.

Recondiționarea nu este doar un proces, ci o contribuție semnificativă la economia circulară, maximizând ciclul de viață al uneltelor și reducând impactul asupra mediului înconjurător. TTS nu doar reciclează, ci și închide cercul economiei circulare, reintegrând materiile prime în fluxul economic.

Prin parteneriate puternice în perspectivă pentru anul 2024, TTS se angajează să gestioneze responsabil resursele alături de clienții săi, contribuind astfel la un viitor mai sustenabil. De la idee la business, ne propunem să redefinim standardele în industrie, consolidându-ne poziția ca un lider incontestabil în domeniul inovației și sustenabilității.

„Tranziția la economia circulară: o poveste de succes din România” este o inițiativă care își propune să prezinte rezultatele programului de finanțare instituit prin Ordonanța de Guvern nr. 27/2022 și, totodată, să promoveze afacerile care au făcut pasul către traziția de la un model economic lininar, la unul circular.

Datele au fost culese de reprezentanții Direcției Politici Industriale și Finanțări pentru Industrie, cu acordul beneficiarilor, și vă sunt prezentate, sub formă de scurte povești, de tip testimonial, de către echipa de comunicare a Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *