INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Localnicii din Pungești prezenți în număr mare la Ziua comunei!

Localnicii din Pungești prezenți în număr mare la Ziua comunei!

Ziua de 29 august a fost prilej de bucurie pentru localnicii din comuna Pungești, care au serbat cum se cuvine Ziua comunei.

Președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a participat la activitățile organizate de autorități, care a transmis

felicitări primarului Nicolae Cătălin Stamatin și consiliului local, precum și participanților la spectacolul artistic pregătit.

”Împărtășesc astăzi cu bucurie, împreună cu dumneavoastră sărbătoarea comunei Pungești. În acest moment de înălțare spirituală se cuvine să ne aducem aminte de valorile noastre creștine, de grija și dragostea față de familie și de valorile cultural-spirituale ale zonei. Aduc mulțumiri primarului comunei Pungești și consiliului local pentru invitația făcută să fiu prezent alături de dumneavoastră la sărbătoarea comunei. Apreciez eforturilor organizatorilor care au dat posibilitate la atât de mulți oameni să se adune la o zi de sărbătoare pentru a petrece împreună, pentru a crea un moment de voie bună pentru locuitorii din comună și nu numai. Vă felicit că duceți mai departe această sărbătoare și pentru faptul că reușiți an de an să promovați tradițiile locale, prin copiii și tinerii prezenți pe scenă”, a declarat Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *