INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Lucian Braniște: ”Primăria municipiului Vaslui va accesa fonduri prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny!”

Lucian Braniste

Lucian Braniște, viceprimarul județului Vaslui a anunțat pe pagina sa de FaceBook investițiile care urmează să fie făcute de Primăria Vaslui din fondurile Programului Național de Investiții Anghel Saligny.

Consiliul Local a adoptat astăzi două hotărâri prin care primăria va solicita finanțare prin intermediul programului Anghel Saligny pentru modernizarea străzilor din Moara Grecilor şi Viişoara (Gura Bustei)! Este un obiectiv important pentru dezvoltarea Vasluiului, iar sprijinul acordat de Guvern prin acest Program de Investiții facilitează îndeplinirea acestuia în cele mai bune condiții.

Proiectul pentru modernizarea străzilor din Moara Grecilor presupune asfaltarea a 11,233 km de şosea, demers în valoare totală de 25.757.641,54 de lei, dintre care 25.146.006, 29 lei vor proveni de la bugetul de stat.

De asemenea, pentru asfaltarea a 10,950 km de şosea în Viişoara (Gura Bustei), din costurile totale în valoare de 23.360.737, 50 de lei, suma de 22.687.197, 50 de lei va proveni din fonduri accesate prin Programul Anghel Saligny.

Programul Național de Investiții Anghel Saligny, lansat recent de Guvernul Liberal, este un real sprijin pentru regiunile din România unde nevoia de investiții sustenabile este resimțită de cetățeni zilnic. Începem dezvoltarea Vasluiului şi a localităților vecine! Vasluienii vor avea condițiile necesare unui trai decent oriunde locuiesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *