INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Masina de spalat vase profesionala – costuri, integrare, utilizare

Chiar daca, foarte probabil, o masina de spalat vase profesionala nu este primul echipament cu care va ganditi sa va dotati unitatea din domeniul HoReCa, orientandu-va cu prioritate catre utilajele care va ajuta propriu-zis sa preparati felurile de mancare, aceasta are un rol foarte important. Practic, prin modul in care contribuie la asigurarea unor farfurii, pahare si tacamuri impecabile, ea le permite celor care va trec pragul sa isi formeze o prima impresie pozitiva despre local, chiar inainte de a comanda, ceea ce inseamna un plus la capitolul atmosfera si o sansa mare ca acestia sa revina, daca intreaga experienta este una de top.

masina de spalat vase profesionala

Parcurgand articolul in continuare, veti afla ce presupune achizitionarea unui model de masina de spalat vase profesionala pentru restaurantul, cantina ori fast-food-ul cu care sperati sa dati lovitura in industria ospitalitatii. In primul rand, vorbim despre costuri de ordinul miilor, poate chiar zecilor de mii de lei, pentru utilajele cu o productivitate mare si numeroase functii inteligente, insa pretul se va amortiza in cel mai scurt timp, avand in vedere durata de viata indelungata a echipamentelor. In al doilea rand, trebuie luat in calcul tipul de vesela pentru care este proiectat produsul: de mici dimensiuni (cele enumerate mai sus) sau de mari dimensiuni (tavi, oale etc.).

O alta caracteristica importanta a modelelor de masina de spalat vase profesionala tine de constructia lor si integrarea in bucatarie, atat la propriu, cat si la figurat. Unele dintre ele sunt mai mult lungi decat inalte, altele vice-versa, prin urmare trebuie sa alegeti un produs care sa se potriveasca inclusiv din acest punct de vedere, sa nu ocupe foarte mult spatiu si sa perturbe celelalte activitati. In cele ce urmeaza, va prezentam cateva exemple din oferta Fresco Expert, brand care sustine inovatia in bucatariile profesionale din tara noastra inca din anul 1992.

Pentru vase mici

1. Masina de spalat vase profesionala – pret 8.825 de lei

Dimensiuni: 60x60x83 cm / Greutate: 65 kg / Productivitate: 20-40 cosuri pe ora / Dotari: dispenser pentru detergent;

2. Masina de spalat vase profesionala, tip undercounter – pret 10.300 de lei

Dimensiuni: 70×78,5×148 cm / Greutate: 110 kg / Productivitate: 69 cosuri pe ora / Temperatura de spalare: 55-60 grade Celsius / Temperatura de clatire: 80-85 grade Celsius / Dotari: capota, dispenser clatire;

Pentru vase mari

1. Masina de spalat ustensile si vase mari – pret 16.835 de lei

Dimensiuni: 60x70x122,8 cm / Greutate: 74 kg / Productivitate: 10-30 cosuri pe ora / Temperatura de spalare: 60 grade Celsius / Temperatura de clatire: 80 grade Celsius / Dotari: dispenser detergent, pompa golire;

2. Masina de spalat ustensile si vase mari – pret 28.800 de lei

Dimensiuni: 71,9×78,2×172,7 cm / Greutate: 148 kg / Productivitate: 10-30 cosuri pe ora / Temperatura de spalare: 60-65 grade Celsius / Temperatura de clatire: 80-85 grade Celsius / Dotari: dispenser detergent, pompa golire.

Toate produsele mentionate anterior sunt insotite de garantie Base Care inclusa in pret (montaj, 12 luni piese de schimb si manopera), care poate fi prelungita, contra cost, la Performance Care (Base + revizie anuala, training utilizare, interventie in 72 de ore) – 390 de lei, respectiv Premium Care (Performance + 24 de luni piese de schimb si manopera, interventie in 48 de ore) – 700 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *