INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Ministerul Sportului vă invită la ”Ziua Copiilor Sportivi”!

Ministerul Sportului vă invită la ”Ziua Copiilor Sportivi”!

Pe 1 iunie, între orele 11:00 și 16:00, la Stadionul “Arcul de Triumf”, cei mici vor avea ocazia de a petrece o zi minunată, activă și plină de surprize, de a se împrieteni cu sportul și viața sănătoasă, câștigând premii și făcând cunoștință cu ambasadori-surpriză ai sportului.

O cursă pe biciclete în jurul stadionului și mai multe ateliere în interiorul acestuia le vor da șansa de a exersa mai multe sporturi: ciclism, baschet, tir cu arcul, rugby, fotbal, tenis, scrimă, fotbal-tenis, tenis de masă, lupte, arte mațiale, judo, kempo, box și teqball.

Manifestarea se va desfășura cu participarea federațiilor sportive de specialitate, în parteneriat cu Asociația Go4Fun, care organizează și Parada Micilor Bicicliști, dar și cu Reciclador și UNEFS.

Cursa de biciclete din jurul stadionului, cu participarea Ministrului Sportului, Eduard Novak, va începe la 12:30, în continuarea Paradei Micilor Bicicliști, organizată de Asociația Go4Fun, și se va bucura de participarea câtorva sute de mici pasionați ai sportului pe două roți.

La vânătoarea de comori din interior – participarea la atelierele sportive – micuții vor primi vize de participare pe “pașaportul” cu care își vor demonstra pasiunea pentru sport și vor avea șansa de a câștiga premii de încurajare din partea organizatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *