INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Primăria Bârlad: Începând de astăzi, 31 Iulie 2023, persoanele fizice se pot înscrie la Rabla Local

Primăria Bârlad: Începând de astăzi, 31 Iulie 2023, persoanele fizice se pot înscrie la Rabla Local

Primăria Municipiului Bârlad informează cetăţenii că, incepând de astăzi, 31 iulie 2023, ora 10:00, persoanele fizice se pot înscrie în cadrul Programului privind privind casarea autovehiculelor uzate – Rabla Local.

Municipiul Bârlad a semnat contractul de delegare cu Administraţia Fondului pentru Mediu, pentru casarea a 100 de autovehicule uzate.

Înscrierea persoanelor fizice în cadrul programului se realizează prin intermediul aplicației informatice pusă la dispoziție de către AFM, până pe 31 august 2023, ora 16:30 sau până la epuizarea bugetului alocat fiecărei unități administrativ-teritoriale.

Instrucțiunile privind înscrierea persoanelor fizice în cadrul Programului Rabla Local sunt detaliate pe site-ul AFM la următorul link: https://www.afm.ro/casare_auto_uzate.php.

Conturile de utilizator ale persoanelor fizice trebuie create anterior înscrierii în aplicație. Dacă există un cont deja creat, acesta este valabil doar dacă a fost utilizat în cadrul unui program destinat persoanelor fizice (de ex. Programul „Casa Verde Fotovoltaice 2023”).

Astfel, dacă adresa de e-mail utilizată pentru crearea contului a fost folosită pentru depunerea unui dosar în calitate de persoană juridică, aceasta nu poate fi folosită. În cadrul unui cont pot fi realizate înscrieri aferente unui singur CNP, iar o persoană fizică se poate înscrie o singură dată în aplicație.

Un alt aspect important este că persoana fizică trebuie să domicilieze pe raza teritorială a primăriei municipiului Barlad, unde se află în evidențele fiscale autovehiculul uzat pentru care solicită finanțare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *