INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

România încheie cu o victorie faza grupelor la Campionatul Mondial de Polo pentru juniori U16

România încheie cu o victorie faza grupelor la Campionatul Mondial de Polo pentru juniori U16

Selecționata de polo a României U16 a reușit o victorie impresionantă împotriva echipei din Kazakhstan, cu un scor final de 12-10. Acest triumf nu doar că subliniază abilitățile remarcabile ale tinerilor sportivi români, dar asigură și o poziție avantajoasă în continuarea competiției, clasând România pe locul secund în grupa sa.

Meciul a fost dominat de prestația excepțională a lui Dumitrasco Vlad, desemnat cel mai bun jucător al întâlnirii, care a fost un veritabil motor pentru echipa sa, coordonând jocul de apărare și atac cu măiestrie. Contribuția la scor a fost distribuită echilibrat, marcându-se un total de 12 goluri de către șase jucători diferiți. Feke Denis și Angelescu Marc s-au distins prin reușita de a înscrie fiecare câte trei goluri, urmați de Orsos Roland și Rotaru Andrei, cu câte două goluri fiecare, în timp ce Pop-Cotuna Adrian și Paladiciuc Alexander și-au adăugat fiecare câte un gol pe tabela de marcaj.

Victoria de astăzi nu numai că demonstrează coeziunea și determinarea echipei, dar și plasează România într-o poziție favorabilă pentru barajul care va decide accederea în optimile de finală ale Campionatului Mondial. În această fază critică, juniorii tricolori își așteaptă cu încredere adversarul, gata să își continue parcursul în competiție cu aceeași vigoare și concentrare demonstrată până acum.

Felicitări echipei pentru succesul de astăzi și mult succes în etapele următoare ale competiției. Hai România!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *