INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

S-a încheiat Toamna culturală hușeană!

S-a încheiat Toamna culturală hușeană

Spectacolul din ultima seară a Toamnei culturale hușene a adunat în Piața Tricolorului mii de localnici și nu numai.

Pe scenă au urcat Ansamblul „Trandafir de la Moldova”, Ion Paladi, Maria Răducanu Quartet și Carla`s Dreams.

Întâlnirea cu Maria Răducanu a reprezentat momentul de suflet al hușenilor, mai ales că marea artistă este născută în orașul dintre vii.

A interpretat în stilul propriu piese diverse, de la cântece românești folclorice, la piese portugheze, o parte dintre spectatori dansând pe melodiile interpretate de Maria Răducanu.

„Vreau să mulțumesc autorităților locale, primarului Ioan Ciupilan și consiliului local, pentru că au avut disponibilitate de a încheia un parteneriat benefic, care să ducă la organizarea acestui eveniment de o înaltă ținută cultural-artistică. Vreau să le mulțumesc și celor care au venit la spectacole, Piața Tricolorului devenind neîncăpătoare în fiecare seară, apreciind concertele pregătite pentru Toamna culturală hușeană.

Felicitări tuturor care s-au implicat în organizare, oferind seri minunate, de voie bună și muzică de calitate, cu artiști consacrați”, a declarat Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

A fost o seară hușeană impresionantă, în care artiștii au creat o atmosferă de voie bună, existând o conexiune perfectă între scenă și public, aplauzele primite fiind dovada cea mai elocventă pentru reușita evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *