INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Show incendiar de Ziua Națională a Tineretului

Show incendiar de Ziua Națională a Tineretului

Hands of Angels, Provincialii și Feli & Band au urcat pe scena amplasată în centrul Vasluiului, în această seară, într-un concert organizat de Ziua Națională a Tineretului de către Consiliul Județean Vaslui, Primăria municipiului Vaslui și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vaslui.

Aproximativ 5.000 de vasluieni au venit să-i asculte pe artiști, startul fiind dat de trupa Hands of Angels, care a reușit să smulgă ropote de aplauze de la spectatorii prezenți în piață.

A urmat Trupa Provincialii, care a impresionat prin ritm și diversitate muzicală, în centrul orașului formându-se adevărate hore.

Invitatul trupei a fost cunoscutul trompetist Cristi Tractor Cantea, iar împreună au oferit o seară care nu va fi uitată așa de curând de vasluieni.

Feli a fost pur și simplu copleșită de numărul mare de fani care au așteptat până la capăt, pentru a asculta piesele preferate.

Recitalul solistei s-a bucurat de un succes deosebit, iar atmosfera a fost una cât se poate de incendiară.

Finalul, ca și începutul, a aparținut lui DJ Daniel Pavel și MC Sorin Popliuc, care au adus aminte de discotecile de pe litoralul românesc, reușind să antreneze sute de vasluieni pe ritmuri muzicale mai vechi și mai noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *