INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Silviu G., tânărul decedat în accidentul din Slovenia a fost înmormântat

Silviu G., tânărul decedat în accidentul din Slovenia a fost înmormântat

Tânărul care a decedat în accidentul cumplit din Slovenia a fost astăzi înmormântat. A fost condus pe ultimul drum de sute de oameni apropiați lui și familiei, dar și a celor care au auzit povestea acestuia și au fost copleșiți.

Au fost lacrimi multe azi în satul natal a lui Silviu. Acesta a fost condus pe ultimul drum de rude, vecini, prieteni, avocați și chiar oameni politici din localitate.

A fost unul din cei mai harnici băieți” ne-a declarat o vecină de-a lui Silviu. Un bătrân în lacrimi a mai adăugat „băiat săritor, respectuos și foarte harnic. A plecat să aducă un ban acasă și acum s-a întors între 4 scânduri”.

L-au omorât cei cu autocarul și nici nu s-au sinchisit să trimită măcar o coroana de flori” a mai adaugat un prieten din copilărie de a lui Silviu.

Vă reamintim că Silviu a decedat pe data de 03.02.2023 în accidentul rutier din Slovenia și după efortul deosebit al specialistului în personal injury Lucian Chirica, trupul neînsuflețit a fost repatriat în timp record, cheltuielile cu titlu de donație fiind suportate de un ONG din județul Vaslui.

Drum lin către cer Silviu !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *