INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Titlurile de stat FIDELIS13 debutează la Bursa de Valori București

Titlurile de stat FIDELIS13 debutează la Bursa de Valori București

Astăzi, la Bursa de Valori București (BVB), Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a marcat deschiderea oficială a listării celei de-a treia emisiuni FIDELIS din 2023, prin sunarea clopoțelului de deschidere. Alături de el s-au aflat Ștefan Nanu, directorul general al Trezoreriei, și Răzvan Exarhu, realizatorul emisiunii matinale „Morning Glory cu Răzvan Exarhu” de la Rock FM.

Ministrul a adus mulțumiri echipei de la Rock FM pentru sprijinul și efortul oferit, menționând importanța parteneriatului pe termen lung: „În numele celor 10.000 de vieți salvate vreau ca parteneriatul nostru să meargă mai departe, să fie același pe termen lung. Așa cum și numele Programului sugerează, aș vrea ca în edițiile viitoare să rămânem parteneri fideli, iar populația să aibă încredere în noi atât în cumpărarea de titluri de stat, dar mai ales în scopul nobil de a dona sânge.”

Emisiunea FIDELIS13 s-a dovedit a fi un real succes, cu investiții de 1,5 miliarde lei în titluri de stat și un număr record de 1319 donatori-investitori. Datorită acestei inițiative, peste 5200 de vieți au fost salvate.

Ministerul Finanțelor a mulțumit tuturor celor care au susținut acest demers și așteaptă cu nerăbdare ediția cu numărul 4 a programului FIDELIS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *