INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Top 3 borsete de bărbați pe care să le porți în această toamnă

Top 3 borsete de bărbați pe care să le porți în această toamnă

Nu doar femeile au numeroase motive pentru care să achiziționeze o nouă poșetă. Borsetele sunt reprezentative pentru bărbați. Toate lucrurile importante pot fi purtate cu ajutorul lor. Aceste borsete pentru bărbați sunt un accesoriu ce cu greu poate lipsi din garderoba domnilor.

Având în vedere că toamna se apropie, borsetele devin un accesoriu la modă și potrivite purtării în siguranță a obiectelor mici, precum portofelul, chiele și telefonul. Fiind realizate din piele ecologică sau piele naturală, vor fi impermeabile contra sezonului ploios.

Borsetele au început să fie purtate pentru prima dată în secolul XVI. În anii ‘90, borsetele au început să se bucure de cea mai mare popularitate a lor.

Rezistente și esențiale din punct de vedere funcțional, acest accesoriu vestimentar este adorat de către domnii de pretutindeni. Desigur, în funcție de buget, poți alege borsete pentru bărbați din piele ecologică. Ambele variante ți le punem la dispoziție pe magazinul de fashion Ilsedo.ro!

Recomandările noastre de borsete pentru bărbați

  • Geanta Jeep Buluo

O geantă utilă și bărbătească, perfectă pentru reprezentanții masculinității, este geanta din piele ecologică Jeep Buluo. Este o borsetă frumoasă și special realizată pentru lumea business-ului.

Acest accesoriu se remarcă prin eleganța și funcționalitatea de care dă dovadă. Datorită compartimentării, îți oferă confortul necesar, astfel încât, toate obiectele purtate zilnic să fie în siguranță.

În interiorul acesteia, vei găsi un spațiu mai mare, prevăzut cu un fermoar. Mai mult decât atât, vei avea două buzunare mai mici, specifice pentru telefon, portofel, chei și orice obiect esențial mai mic.

Este realizată din piele ecologică de înaltă calitate, fapt ce oferă un aspect elegant și bărbătesc, ce va scoate din anonimat orice bărbat.

  • Geanta Colin

Gențile office sunt necesare pentru orice bărbat. Astfel, geanta Colin, din piele ecologică, de tip crossbody, vor scoate în evidență eleganța unui bărbat.

Este special creată pentru cei ce călătoresc în scopul afacerilor sau pur și simplu pentru vacanțe. Compartimentarea a fost concepută pentru a depozita cât mai eficient și util obiectele mici, printre care se numără și pașaportul, care trebuie să fie mereu la îndemână. Astfel, geanta Colin are mai multe buzunare.

Geanta Colin este realizată din piele ecologică, fiind potrivită pentru orice stil, mai ales pentru casual sau smart casual. Acest element vestimentar este prevăzut cu o curea din material textil, compartimentată conform necesităților bărbaților.  

  • Geanta Adelmar

Pentru bărbații ce au nevoie de o borsetă mai încăpătoare, geanta Adelmar este opțiunea perfectă pentru această toamnă și nu numai. Este o geantă ce se poartă peste umăr, ajustabilă, ce se închide cu ajutorul unui fermoar.

Este un accesoriu foarte util, de o calitate superioară datorită pielii ecologice din care este realizată. Fiind atât de specială, vei avea nevoie de creativitate pentru a o putea integra elegant în ținutele tale office.

Fiind o variantă mai mare de borsetă, compartimentarea sa este realizată conform dimenisunilor. Prezintă un spațiu mai mare, dar și două buzunare mai mici unde poți să îți ții în siguranță obiectele, dar și dosarele cu acte. Bareta este prevăzută cu protecție pentru umăr pentru a o face mult mai confortabilă.

Indiferent de ce ai alege, nu trebuie să te limitezi doar la o singură borsetă pentru toamna ce urmează. Este sezonul lor și mai ales momentul tău în care poți să-ți scoți în evidență personalitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *