INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Unde merg românii de Paște și 1 mai. Cu cât a crescut numărul celor care călătoresc în afara țării, după pandemie

Unde merg românii de Paște și 1 mai. Cu cât a crescut numărul celor care călătoresc în afara țării, după pandemie

Românii aleg destinațiile călduroase, atât pentru vacanța de Paște, cât și pentru cea de 1 mai. Egipt, Dubai, Maroc și Turcia sunt ȋn topul preferințelor turiștilor Karpaten Turism. Agenția a vândut anul acesta, pentru perioada de Paște și 1 mai, cu 30% mai multe pachete față de anul trecut.

,,Românii sunt mult mai dornici să călătorească, după terminarea pandemiei. Ȋn 2021, ȋn perioada Paște-1 mai, au călătorit 10.000 de persoane, iar acum ȋnregistrăm o creștere de 30%. Dacă anul trecut, majoritatea clienților noștri au ales Egiptul, datorită relaxării măsurilor anti-Covid, ȋn prezent, se bucură de redeschiderea unor destinații noi, precum, Dubai, Argentina, Brazilia sau Peru”, spune Alexandru Mărginean, Manager General Karpaten Turism.

Alte pachete turistice populare printre clienții Karpaten Turism, pentru sărbătorile de primăvară, sunt Circuitele ȋn India, Peru, Argentina – Brazilia, Spania & Santiago de Compostela, Israel și Cappadocia. Charterele către Republica Dominicană și Dubai se află, ȋn continuare, printre cele mai bine vândute destinații exotice din portofoliul agenției.

Cât costă vacanța de primăvară?

,,Prețurile pachetelor turistice au crescut față de anul trecut, din cauza scumpirii petrolului, care influențează ofertele companiilor aeriene, dar asta se vede, ȋn special, ȋn cazul zborurilor lungi. Facem, însă, tot posibilul pentru ca acest lucru să se simtă cât mai puțin în ofertele Karpaten, iar clienții noștri să nu fie afectați”, completează Alexandru Mărginean, Manager General Karpaten Turism.

Destinații Paște 2022

Costuri pachete

  • Egipt – de la 399 euro/pers. la 3200 euro/pers.
  • Dubai – de la 499 euro/pers. la 4800 euro/pers.
  • Maroc – de la 489 euro/pers. la 2500 euro/pers.

Karpaten Turism este una dintre cele mai mari agenţii turoperatoare din România, specializată în organizarea de pachete și servicii turistice complexe, atât pe plan local, cât și peste hotare. Fondată în anul 1996, Karpaten Turism a fost una dintre primele agenţii turoperatoare care s-a dedicat promovării atracţiilor turistice din România și atragerii de turiști străini, reușind de-a lungul timpului să devină lider de piaţă în organizarea de circuite, croaziere și sejururi.

Agenția a primit titlul de ,,Cea mai bună agenţie de Incoming din România” din partea TopHotelAwards în 2016, 2018 și 2019, iar la gala din 2021 a câștigat Premiul 1 la categoria Best Initiative for Supporting Global Tourism, pentru lansarea ȋn premieră a zborurilor charter către Maldive și alte destinații exotice, ȋn perioada pandemiei de coronavirus.

Karpaten Turism este una dintre cele mai mari agenţii turoperatoare din România, specializată în organizarea de pachete și servicii turistice complexe, atât pe plan local, cât și peste hotare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *