INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Zi de sărbătoare la Pușcași!

Zi de sărbătoare la Pușcași!

Comuna Pușcași a fost în sărbătoare! De Sf.Ilie, autoritățile au pregătit localnicilor și nu numai un spectacol folcloric. Cu mic, cu mare, îmbrăcați în straie de sărbătoare, locuitorii comunei au onorat manifestările organizate de primărie.

Alături de ei s-au aflat președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, vicepreședintele Ciprian Trifan și deputatul Irinel Stativă.

„Ne aflăm într-un an dificil, afectat, în mare măsură, de o secetă cruntă, iar recoltele de toamnă sunt aproape compromise. În ciuda acestor probleme majore, mai găsim energia pentru a ne bucura la zi de sărbătoare, prilej pentru a promova tradițiile locului și pentru a face un bilanț la ceea ce s-a realizat în comunitate și ce mai trebuie făcut”, a spus Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

De la serbarea câmpenească nu au lipsit activitățile sportive, muzica, jocurile și distracția.

Participanții au fost încântați de serbare, i-au aplaudat pe elevii școlii din localitate care au urcat pe scenă și au cântat sau au dansat pe ritmurile melodiilor interpretate de formațiile și soliștii invitați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *