INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Ce sa alegi in materie de tablouri? Tablouri canvas sau pictate manual?

tablouri canvas

Tablourile canvas se bucura de multa popularitate in ultimii ani, iar motivele pentru care sunt atat de apreciate nu sunt deloc de neglijat. Cateva tablouri canvas iti pot schimba complet aspectul locuintei si te pot ajuta sa-ti conduci viata pe o ruta mai potrivita. Poate o sa vi se para putin cam exagerata ultima expresie, dar povestim despre acest subiect in urmatoarele randuri.

Intrebarile din titlu sunt generale, dar vom incerca sa le gasim un raspuns pe masura asteptarilor. Daca ai ajuns pe pagina acestui articol, cu siguranta iti propui sa-ti achizitionezi cateva tablouri cu care sa-ti infrumusetezi casa sau biroul. Sfatul nostru este sa alegeti tablourile de pe Tablofy.ro. De ce? Pentru ca au un pret corect, sunt atat de diversificate incat este aproape imposibil sa nu-ti gasesti un model pe care sa-l iubesti si e foarte usor sa comanzi online.

E imposibil sa gasim un raspuns la intrebarile din titlu care sa multumeasca pe toata lumea. Cine a spus expresia ”gusturile nu se discuta” a stiut la ce face referire..

Sunt tablouri de care ne indragostim la prima vedere, dar pe care altii le considera lipsite de bun gust. Este adevarat, sunt anumite opere care pot atrage pareri pozitive de la un numar mai mare de persoane, dar nu din partea tuturor. Arta este foarte versatila si poate multumi pe toata lumea, dar nu prin aceleasi lucrari.

Avantajele intalnite de persoanele care cumpara tablouri canvas

  • Tablourile canvas sunt mai ieftine, in timp ce tablourile pictate manual pot ajunge la preturi similare cu cele ale locuintelor, poate chiar mai scumpe. Pretul poate fi influentat de multe variabile. Iti poti schimba complet aspectul locuintei cumparand tablouri canvas pentru fiecare incapere in parte.
  • Acelasi model de tablou canvas poate fi detinut de mai multe persoane. Acest lucru nu se poate si in cazul celor pictate. Tabloul pictat este unic, de aceea are un pret mult mai mare si este mai apreciat de unii iubitori de arta. Chiar si asa, cele canvas au impactul pe care si-l doresc toti proprietarii de locuinta sau antreprenorii care sunt in cautare de motivatie.
  • In cazul tablourilor canvas poti alege chiar tu imaginea. Este adevarat, se poate acest lucru si in cazul operelor pictate, dar cele doua puncte de mai sus intervin si fac diferenta.

Recenzii ale clientilor despre tablourile de pe Tablofy.ro

Pentru ca am fost interesati de parerea iubitorilor de arta despre tablourile canvas, am identificat un client al unuia dintre cele mai cunoscute magazine online de tablouri. Constantin este un tanar antreprenor care este atras de dezvoltare personala. Acesta a marturisit ca tablourile canvas cu citate motivationale il ajuta sa-si pastreze energia pozitiva in fiecare zi.

Intotdeauna mi-au placut citatele motivationale. Pentru mine functioneaza de minune. Cand am descoperit Tablofy.ro am accesat direct categoria cu tablouri despre succes. Mai tarziu mi-am personalizat mai multe tablouri pe care le admir in fiecare zi in biroul meu.” – ne-a mai spus Constantin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *