INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Consiliul Județean Vaslui a achiziționat echipamente electronice pentru unitățile școlare din subordinea CJ Vaslui

CJ Vaslui - echipamente electronice scolare

Consiliul Județean Vaslui a achiziționat 450 de tablete, 78 de laptopuri și 17 routere wireless pentru cele patru unități de învățământ din subordine.

Echipamentele electronice sunt cu acces la internet, pentru asistarea elevilor și cadrelor didactice la cursurile online, iar achiziția s-a materializat cu fonduri din bugetul judeţean.

Astfel, Liceul Tehnologic Special ”Sfânta Ecaterina” Huși a primit 119 tablete, 21 de laptopuri și 7 routere wireless. La Centrul Școlar de Educație Incluzivă ”Constantin Pufan” Vaslui au fost alocate 60 de tablete, 21 de laptopuri și 10 routere wireless.

Centrul Școlar de Educație Incluzivă ”Elisabeta Polihroniade” Vaslui a primit 157 tablete și 30 de laptopuri, iar Centrul Școlar de Educație Incluzivă din Negrești – 114 tablete și 6 laptopuri.

”Prin achiziția acestor echipamente electronice, Consiliul Judeţean Vaslui facilitează accesul echitabil şi nediscriminatoriu la o educaţie de calitate a elevilor de la cele patru şcoli speciale din subordinea sa, precum şi diminuarea riscului de abandon şcolar şi excluziune socială a celor care provin din medii dezavantajate din punct de vedere socio-economic”, a precizat Dumitru Buzatu, președintele CJ Vaslui.

Tabletele, laptopurile și routerele au fost deja repartizate celor patru unități școlare din subordinea CJ, pentru a fi folosite de elevi și profesori.

sursa – Consiliul Județean Vaslui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *