INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Anul 2022 a adus municipiului Bârlad două parteneriate încununate cu succes, încheiate cu primăriile comunelor Zorleni și Grivița

Anul 2022 a adus municipiului Bârlad două parteneriate încununate cu succes, încheiate cu primăriile comunelor Zorleni și Grivița

Este vorba de protocoalele în baza cărora Bârladul a putut accesa două proiecte cu finanțare europeană, pentru modernizarea şi extinderea transportului public de călători prin achiziţia a 6 autobuze electrice ce vor face zilnic curse în cele două comune.

Declarațiile primarului Dumitru Boroș

”Nu vreau ca anul să se încheie fără să le adresez mulțumiri publice doamnei primar Paula Hultoană, de la Zorleni, și doamnei primar Alina Iuliana Munteanu, de la Grivița, pentru deschiderea cu care au parcurs pașii necesari acestui demers.

Având onoarea să le cunosc pe fiecare în parte, nu pot decât să îmi exprim aprecierea pentru interesul și grija manifestate față de nevoile cetățenilor pe care îi reprezintă.

Atât eu, cât și domniile lor, suntem conștienți că viețile a sute de familii din comunitățile noastre se interconectează și că naveta este pentru mulți unica alternativă de a avea o slujbă.

Singurul meu regret este că nu există un asemenea parteneriat și cu comuna Perieni, deși foarte mulți locuitori de acolo au locuri de muncă la Bârlad și, pe de altă parte, mulți bârlădeni au oameni dragi sau câte o bucățică de pământ la Perieni.

Sper ca viitorul să fie tot mai fructuos în privința colaborării cu UAT-urile învecinate și să găsim multe și variate punți de comunicare unii cu ceilalți.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *