INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Mesajul Primarului Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, cu ocazia împlinirii a 33 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989

Mesajul Primarului Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, cu ocazia împlinirii a 33 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989

„Cinstire și recunoștință eterne făuritorilor Revoluției din Decembrie ’89!

Dragi bârlădeni,

Astăzi, din nou, după 33 de ani, ne revine datoria demnă de a ne demonstra recunoștința și respectul pentru cei care, în luna Decembrie a anului 1989, au înfăptuit, prin sacrificii și determinare supreme, un ideal ce părea imposibil la acel moment: libertatea, sub toate formele ei.

Tot astăzi ne revine și onoarea de a-i comemora pe cei care au pus mai presus decât viața atingerea acestui ideal. Să ne înclinăm capetele, să ținem un moment de reculegere și să reflectăm la adevărata semnificație a uneia dintre cele mai importante file de istorie națională.

Ceea ce suntem acum și ceea ce ni se pare normal este opusul a ceea ce au fost și au trăit făuritorii Revoluției, sub odiosul regim comunist! Să nu uităm niciodată acest lucru!

Să le mulțumim și să le fim pe veci recunoscători! Eroii Revoluției să fie pomeniți și să le ținem memoria veșnic vie! Așa să ne ajute Dumnezeu!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *