INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

ANUNȚ IMPORTANT pentru conducătorii auto din Bârlad și pentru cei aflați în tranzit prin Bârlad

ANUNȚ IMPORTANT pentru conducătorii auto din Bârlad și pentru cei aflați în tranzit prin Bârlad

Începând de astăzi, 20 iunie 2023, traficul auto va fi restricționat pe străzile Paloda și Ioan Popescu, acestea intrând pentru o vreme în procesul de modernizare din cadrul proiectului privind Mobilitatea Urbană.

În consecință, traficul greu care tranzitează Bârladul de la sud către nord (spre Vaslui), nu va mai putea intra pe strada Popa Șapcă, ci va avea acces pe Bulevardul Republicii până la intersecția cu strada Marcel Guguianu, de pe care va intra pe Vasile Pârvan pentru a-și continua drumul.

De asemenea, traficul cu mașini de mare tonaj de la nord către sud (spre Tecuci) se va desfășura pe ruta Vasile Pârvan – Marcel Guguianu – Republicii.

În această situație, pentru degrevarea Bulevardului Republicii, le recomandăm conducătorilor auto din Bârlad să utilizeze pentru traficul ușor Bulevardul Epureanu, strada Nicolae Bălcescu și strada Dragoș-Vodă.

Deși stratul final de asfalt pe aceste trei străzi nu a fost încă turnat, se poate circula relativ ușor. Pentru o si mai mare fluidizare a traficului, Poliția Locală va interveni pentru interzicerea parcării autoturismelor pe carosabil.

De asemenea, facem un apel și către conducătorii mașinilor de mare tonaj care tranzitează Bârladul să aleagă rute ocolitoare, întrucât în interiorul orașului nostru există riscul unor serioase blocaje rutiere.

Îi rugăm pe bârlădeni să ne sprijine în distribuirea acestui mesaj, pentru ca și șoferii din afara Bârladului să fie puși la curent cu dificultățile de circulație existente pe teritoriul municipiului nostru, în această perioadă de transformare a urbei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *