INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Atenție bârlădeni: traficul rutier va fi închis în intersecția Bulevardului Epureanu cu străzile: Gheorghe Emandi, Nicolae Bălcescu, Constantin Hamangiu și 1 Decembrie

ANUNȚ IMPORTANT pentru conducătorii auto din Bârlad și pentru cei aflați în tranzit prin Bârlad

Ca urmare a lucrărilor de reabilitare și asfaltare a străzilor din cadrul proiectului de Mobilitate Urbană, de astăzi, timp de cinci zile, traficul rutier va fi închis în intersecția Bulevardului Epureanu cu străzile: Gheorghe Emandi, Nicolae Bălcescu, Constantin Hamangiu și 1 Decembrie.

Prin urmare, traficul greu care intră în Bârlad dinspre Bacău va fi dirijat pe strada Cerbului – strada Mihai Eminescu – strada Republicii spre sud, sau nord, după caz.

Traficul greu dinspre Vaslui spre Bacău va fi dirijat pe străzile: Vasile Pârvan – Popa Șapcă – Republicii – Mihai Eminescu – Cerbului.

Constructorul a notificat Primăria Municipiului Bârlad că, din cauza complexității lucrărilor în zona Podul Verde, este nevoie de oprirea completă a traficului până pe data de 11 iunie 2023

Ne cerem scuze pentru eventualul disconfort și rugăm riveranii și ceilalți participanți la trafic să folosească rutele alternative semnalizate ca atare și dirijate de polițiști locali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *