INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

AUR cere PSD şi USR PLUS să voteze moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu cu bilele la vedere

Alianţa pentru Unirea Românilor

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) solicită PSD şi USR PLUS să voteze transparent moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, ”pentru a înlătura suspiciunile de blat şi acuzaţiile de trădare a intereselor românilor”.

”Ca să nu mai existe discuţii în spaţiul public cu privire la şansele pe care moţiunea de cenzură le are să treacă, invităm parlamentarii PSD şi USR PLUS să voteze cu bilele la vedere, aşa cum vor proceda şi parlamentarii AUR. Guvernul Cîţu trebuie să cadă, iar un vot transparent este un vot în această direcţie”, a declarat deputatul George Simion, co-preşedinte AUR. 

La rândul său, senatorul Claudiu Târziu, co-preşedinte AUR cere PSD să arate dacă este la putere sau în opoziţie: ”PSD a practicat un joc dublu în ultimele săptămâni, aşa că vrem să îşi asume un vot în văzul tuturor românilor. A venit vremea ca PSD să arate: este la putere sau în opoziţie? (…) De asemenea, reprezentanţii USR PLUS au ocazia să arate marţi la vot că nu au niciun fel de aranjamente de culise”.  

Moţiunea de cenzură va fi citită, joi, în Parlament, iar marţi este programată la vot.

sursa: news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *