INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

AUR afirmă că solicită începerea urmăririi penale împotriva lui Raed Arafat, pe care îl consideră „principalul responsabil moral” pentru tragediile din spitale

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR)

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) anunţă că solicită începerea urmăririi penale împotriva şefului DSU, Raed Arafat, pe care îl consideră „principalul responsabil moral” pentru toate tragediile din ultimii ani petrecute în spitalele din ţară.

„Cei şapte oameni care au murit astăzi la secţia ATI a Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa se adaugă altor zeci de bolnavi care au pierit cu zile în incendiile din unităţile spitaliceşti din România. Sunt zeci de victime şi, după atâta vreme, niciun vinovat. Şi de această dată, ca şi de fiecare dată până acum, domnul Arafat ridică din umeri şi promite că va analiza situaţia şi va lua măsuri dure. Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă este structura operaţională cu atribuţii de coordonare la nivel naţional a activităţilor de prevenire şi gestionare a situaţiilor de urgenţă, în cadrul unităţilor şi compartimentelor de primire a urgenţelor. Cine este şeful DSU încă din ianuarie 2014? Domnul Raed Arafat. Acelaşi domn Arafat care a promis că vom afla vinovaţii de la Colectiv, de la Piatra Neamţ, de la Matei Balş, dar care nu a mişcat un deget în acest sens şi nici ca tragediile să nu se mai repete”, a susţinut senatorul Claudiu Târziu, co-preşedinte AUR, citat într-un comunicat de presă.

La rândul său, deputatul George Simion, co-preşedinte AUR, a afirmat: „Raed Arafat trebuie să plece acum! Şi nu doar să plece, ci şi să dea socoteală în faţa legii pentru incompetenţa, iresponsabilitatea lui şi complicitatea lui! Pentru oamenii care au murit în chinuri, sufocaţi şi arşi, pentru suferinţa provocată rudelor lor, vinovaţii trebuie să plătească! Iar mâine ieşim în stradă, aşa cum am făcut-o şi după Colectiv, pentru a ne arăta solidaritatea cu victimele nepăsării guvernanţilor. Ajunge cu atâtea sacrificii pe altarul incompetenţei!”.

Secretarul de stat Raed Arafat a afirmat, vineri, întrebat dacă-şi reproşează ceva după noua tragedie înregistrată într-un spital, că rolul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă este e a interveni în situaţii extrem de grele. ”Din păcate, pe noi ne vedeţi când avem urgenţe. Eu apar când există o problemă gravă”, a afirmat Arafat. Întrebat dacă intenţionează să demisioneze după acest nou incident, Arafat a afirmat: ”Doctorul Arafat nu este Superman care să rezolve toate problemele”.

sursa: news.ro

One thought on “AUR afirmă că solicită începerea urmăririi penale împotriva lui Raed Arafat, pe care îl consideră „principalul responsabil moral” pentru tragediile din spitale

  1. Arafat, Catu, Iohannis, Orban, Nelu Tataru, asa-zisii „specialisti” care au calcat in picioare cele mai elementare drepturi cetatenesti, au fortat vaccinarea prin amenintari cu concedierea, au impus copiilor sa stea cu masca la scoala pana lesina, au fixat ore si zile cand nu ai voie sa iesi din casa.

    Acesti „specialisti” ai Satanei, frați cu dr. Mengele de la Auschwitz, au incalcat chiar primul principiu al democratiei: si anume ca majoritatea decide, iar minoritatea trebuie sa se supuna.

    In tara noastra majoritatea, 67% din populatie o constituie cei nevaccinati, cei dispretuiti si persecutati, exclusi din societate si scosi de sub scutul legilor.

    Ce soarta merita autointitulatii „specialisti” care au adus regimul de teroare in Romania ?
    Majoritatea decide !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *