INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

AUR solicită deputaților să voteze împotriva introducerii certificatului verde COVID-19 în România: „Nu oficializați dictatura!”

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR)

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a lansat un apel către către toți deputații, să voteze împotriva introducerii certificatului verde COVID pe teritoriul României, întrucât, în opinia reprezentanților partidului, prin acest document se „oficializează dictatura” și „se impune o condiție prealabilă pentru exercitarea dreptului la liberă circulație și se promovează discriminarea pe criterii sanitare”, a transmis AUR printr-un comunicat.

„Urmează să fie supusă la vot în Camera Deputaților ordonanța de urgență a lui Cîțu privind certificatul verde COVID. Facem un apel la toți parlamentarii să o respingă, întrucât ordonanța conține grave carențe juridice și împarte populația României în persoane vaccinate și nevaccinate, punând semnul egal între o persoană nevaccinată și una bolnavă și între o persoană vaccinată și una sănătoasă.

Apelul nostru se îndreaptă și către cetățenii simpli: implicați-vă, scrieți-le parlamentarilor din circumscripțiile voastre electorale, exprimați-vă nemulțumirile, apărați-vă drepturile și libertățile! Doar împreună putem fi o forță, doar împreună putem să spunem NU dictaturii!”, a declarat deputatul George Simion, co-președinte AUR.

„Guvernul muribund Cîțu vrea să transforme cetățenii României în vaccinați și nevaccinați, în cetățeni de rangul întâi și cetățeni de rangul doi. Timpul a arătat că și persoanele vaccinate se pot infecta și transmite virusul, astfel că segregarea pe criterii sanitare este nu doar neconstituțională, ci și stupidă.

Decizia de a te vaccina sau nu trebuie să rămână o decizie personală. Respingem categoric orice formă de presiune din partea statului pe acest subiect”, a precizat, la rândul său, senatorul Claudiu Târziu, co-președinte AUR.

Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

sursa știre: g4media.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *