INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Bataie crancena intre clanurile de romi in judetul Vaslui. „Necinstirea” unei pirande a dus la violente in plina strada [VIDEO]

Conflictul dintre clanurile de romi a avut loc sambata, 22 mai, si a fost iscat de relatia amoroasa dintre Claudia, o fata ce apartine de un clan din localitatea Murgeni si un pusti de 14 ani din comuna Bacesti, judetul Vaslui.

Bataia de la Bacesti a izbucnit dupa ce staborul tiganesc nu a reusit sa gaseasca solutia care sa-i impace pe toti combatantii. De fapt, Claudia nu a fost luata cu forta de catre pustiul din Bacesti, asa cum sustin rudele celui caruia fata ii fusese „juruita”, ci a plecat de buna voie sa se iubeasca cu amorezul din Bacesti.

Supararea clanului de la Murgeni este ca „printisorul”, intr-o alta escapada, a mai fost prins impreuna cu Claudia si a fost sechestrat. Numai ca atunci, acesta a sesizat Politia si totul s-a sfarsit cu un dosar penal pe numele celor din Murgeni. Acum, acesta nu a mai apucat sa sune la Politie si, din razbunare, a ajuns direct in fata unui complet de „judecatori” format din seful staborului de la Murgeni si seful staborului de la Bacesti, relateaza Vremea Noua.

Judecata s-a facut la Bacesti, iar cum nu s-a ajuns la nicio intelegere, adica rudele baiatului nu au fost de acord sa plateasca o suma de bani pentru necinstirea Claudiei, s-a ajuns la o bataie generala, pentru a se „sparge beleaua”, cum spun tiganii. Practic, rudele fetei si cu cei din Murgeni au atacat familia baiatului.

Ancheta este in curs de desfasurare, fiind efectuate cercetari si audieri in vederea stabilirii si probarii intregii activitati infractionale a tuturor persoanelor implicate in eveniment.

sursa: ziare.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *