INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Bogdan Balanișcu: ”Încă o zi în care România se scufundă în mocirla luptei pentru putere dintre PNL și USR-PLUS!”

Bogdan Balaniscu

Bogdan Radu Balanișcu, botoșănean „adoptat” de Iași în urmă cu 20 de ani, în prezent reprezentant al Partidului Social – Democrat în Consiliul Local Iași, își spune părerea despre situația politică actuală din România printr-o postare pe pagina sa de FaceBook:

Devine clar pentru toată lumea că actualul Guvern nu mai are ce căuta în fruntea țării. Cele două partide de dreapta ne arată adevărata lor față: lipsă de respect față de românii care se luptă singuri cu pandemia și criza economică, dublată de o bătălie veroasă pentru ciolan!

Nici astăzi românii nu primesc ajutor de la Guvernul de Dreapta pentru a face față facturilor la gaz sau electricitate. Nici astăzi nu se prezintă vreun plan pentru ca românii cu boli cronice să poată beneficia de dreptul lor la sănătate. Nici astăzi românii nu au parte de măsuri care să îi ajute pe salariați, pe pensionari sau pe oamenii de afaceri.

În schimb, astăzi românilor li se servește un nou episod de circ din lupta pentru putere. Și pentru ca farsa să meargă până la capăt, Cîțu a început epurarea useriștilor din aparatul guvernamantal. Da, preocuparea premierului României nu a fost legată de problemele românilor, ci de problemele sale și ale echipei sale. Cîțu a demis secretarii de stat și alți oameni ai USR, în condițiile în care chiar el îi ataca pe miniștrii demisionari că au lăsat domenii importante fără conducere.

Concluzia este una simplă: singura soluție pentru România o reprezintă întoarcerea la popor, organizarea de alegeri anticipate. Circul trebuie să înceteze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *