INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Eduard Popica: ”Guvernul Câțu îngroapă România!”

Eduard-Andrei Popica, deputat Vaslui

Eduard-Andrei Popica este cunoscut ca fiind un politician foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde adună la fiecare postare sute de aprecieri din partea susținătorilor. De această dată, deputatul PSD a tras un semnal de alarmă printr-o postare care scoate în evidență situația politică actuală:

Tin sa va aduc la cunoștința situația dezastruoasa in care ne aflam acum, noi, toti romanii.

Zilele trecute, am primit o serie de petiții prin care oamenii, disperați, imi arătau o instiintare primită de la distribuitorul de gaze naturale, potrivit căreia din luna Octombrie prețul la gaze va creste de la 0.13 RON/ KWh la 0,26 RON/ kWh și mai mult decât atât de la 1 Ianuarie va ajunge aproape 0.29 RON/ kWh . Asta înseamnă ca dacă o familie plătea la gaze, iarna, pe un apartament cu 2 camere undeva la 300 RON / luna, începând din luna Octombrie va plăti dublu, adică 600 RON/luna, iar de la 1 Ianuarie in jur de 650 RON/ luna.

Stimați Vasluieni, coaliția de guvernare, ne- a adus intr-o situație nemaintâlnita din 1990 pana in prezent. Suntem la limita sărăciei, iar Guvernul României ne îngroapă pe zi ce trece, tot mai adânc, de aceea, PSD a reușit ieri in BPR sa înființeze o COMISIE DE ANCHETA, care sa verifice și sa ancheteze creșterea aceasta , fără limita, a prețurilor.

Vom chema la audieri pe ministrul Energiei, Consiliul Concurenţei, ANRE şi Protecţia Consumatorului. Românii trebuie să afle de ce au ajuns să plătească un preţ la energie mai mare decât Germania, Franţa sau Polonia.

Liberalizarea prețurilor făcută de guvernarea PNL-USR a dus la dublarea prețurile la energie si a aruncat romanii intr-o criza fără precedent, criza ce va avea efecte negative majore in familiile fiecăruia dintr noi.

As vrea sa închei prin a asigura toți vasluienii, in pofida ideii pe care au încercat unii sa o răspândească in spațiul public, ca PSD nu susține sub nicio forma Guvernul Câțu, pentru ca masurile acestei guvernari sunt împotriva bunăstării romanilor. Vom folosi toate pârghiile parlamentare pentru ca dictatura PNL-USR sa fie înlăturată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *