INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Canapele living pe stilul tau

canapele living

Amenajarea livingului va poate solicita timp, imaginatie si, bineinteles bani. Atunci cand crearea decorului este facuta de dumneavoastra si nu de o persoana specializata in acest sens, trebuie sa va pregatiti cu foarte multa rabdare. De la alegerea draperiilor pana la canapele living, toate elementele sunt importante pentru a crea un decor placut.

Livingul este spatiul in care ne petrecem mare parte a zilei si spatiul unde devenim gazde, primind invitatii. Armonia livingului este definitorie pentru ca atat noi, cat si musafirii sa avem parte de timp de calitate si relaxare. Culorile si articolele de mobilier sunt importante in crearea unei stari de confort.

Piata produselor de mobilier s-a dezvoltat extrem de mult in ultima perioada. Desigur ca in oricare alt domeniu, s-au infiltrat si enitati cu marfuri de calitate indoilenica. Astfel, atunci cand sunteti pe punctul de a face o alegere, asigurati-va bine de veridicitatea caracteristicilor.

Canapeaua, prin modul de pozitionare, este elementul central din living. Aspectul canapelei poate influenta intreaga incapere si o poate pune intr-o lumina buna atat timp cat este aleasa corect. Daca va pregatiti sa amenajati sau reamenajati intreg livingul va trebui sa luati in calcul ca toate elementele sa apartina aceluiasi stil.

Spre exemplu, stilului modern i se potrivesc detaliile argintii sau aurii pe suprafata canapelei. Cu canapeaua in stil modern, va trebui sa accesorizati si mobilierul, candelabrul si draperiile. Daca veti opta pentru combinarea mai multor stiluri, incaperea se va transforma intr-un mozaic fara niciun sens.

Canapelelor in stil scandinav le sunt caracteristice picioarele inalte de culoarea stejarului. Liniile fine ale bratelor si spatarului se imbina la perfectie cu un mobilier cu fronturi mate. Aceleasi linii drepte trebuie sa fie regasite si in cazul dulapurilor suspendate, a comodei sau a masutei de cafea din living.

Tapiteria pentru canapele living

Daca v-ati decis cu privire la stilul pe care doriti sa il abordati, va ramane doar modelul si nuanta de ales. Zecile de modele noi pe care le veti regasi in magazinele fizice si in cele online va pot ingreuna mai mult munca. Luand treptat toate criteriile, puteti reduce considerabil numarul de articole care va sunt pe plac.

Nuanta tapiteriei este extrem de importanta pentru a crea o armonie in incapere. De regula, foarte multe persoane aleg sa asorteze canapele living cu draperiile sau covorul. Daca luati in calcul acest aspect trebuie sa fiti foarte atenti la diferentele de nuante.

Culoarea de bej, spre exemplu, cu care este tapitata canapeaua poate fi diferita de nuanta de bej a draperiilor. Firmele pot avea furnizori diferiti de materiale si, in plus, textura este diferita. Astfel, incercarea dumneavoastra de a crea un living cu elemente asortate s-au putea sa se transforme intr-o eroare considerabila.

Puteti solicita mostre de culoare de la una dintre cele doua firme pentru a evita orice greseala daca timpul de asteptare este foarte mare. Pe dealta parte, daca livrarea se va face intr-un timp scurt, puteti astepta sa aveti in living canapeaua, sa vedeti exact nuanta texturii si, ulterior, sa achizitionati celelalte elemente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *