INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Caravana Culturală a romilor a poposit la Vaslui

Caravana Culturală a romilor a poposit la Vaslui

Reprezentanții Agenției Naționale pentru Romi și cei ai Centrului Național de Cultură a Romilor – Romani Kher s-au întâlnit astăzi cu Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, pentru a discuta demararea unor noi proiecte culturale, în parteneriat cu principalele instituții de decizie de la nivelul județului.

Întâlnirea, la care au participat și reprezentanți ai Partidei Romilor „Pro Europa”, Filiala Vaslui, a avut loc în sala de ședințe a Centrului pentru Resurse și Afaceri Vaslui.

„Mulțumesc pentru invitația făcută, pentru a fi alături de dumneavoastră astăzi la această conferință. Sper să vă fiu de folos în ceea ce v-ați propus. Este știut faptul că instituția pe care o conduc este implicată în diferite parteneriate de promovare a culturii romilor, organizând împreună activități cultural-artistice, care să promoveze teme de cunoaștere și înțelegere a diversității culturale, a educației interculturale și a combaterii stereotipurilor și prejudecăților referitoare la romi”, a spus Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

Caravana Culturală a romilor a mai cuprins astăzi un spectacol pentru copii, ce a avut loc la Școala „Mihai David” din Negrești, urmând ca mâine, de la ora 12.30, la Casa de Cultură „Constantin Tănase” să aibă loc un moment muzical susținut de artistul Cristi Nucă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *