INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Circ la PNL Bârlad: Mai mulți liberali s-au înscris în PSD. Tătaru și Onofrei își pierd oamenii de încredere!

Circ la PNL Bârlad: Mai mulți liberali s-au înscris în PSD. Tătaru și Onofrei își pierd oamenii de încredere!

Spectacol de circ autentic pe scena politicii din Bârlad, unde PSD a întâmpinat cu brațele deschise ultimii membri rămași în sprijinul conducerii liberale din județul Vaslui, după ce, în ultimii ani, a fost dezasamblată cu grijă întreaga organizație PNL.

Președintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, și colaboratorul său apropiat, Daniel Onofrei, prefectul județului, au fost trădați de cei care anterior i-au sprijinit în înlăturarea primarului Dumitru Boroș și a consilierilor municipali din PNL Bârlad. Această întorsătură a avut loc joi, când ultimele persoane loiale lui Tătaru și Onofrei au renunțat la PNL și s-au alăturat PSD. Printre cei care au demisionat se numără Cătălin Artene, secretar trezorier PNL Bârlad, Marian Roșca, directorul AJOFM Vaslui, Maria Enea – lidera organizației de pensionari a PNL, Ramona Borș, directoarea Școlii de Muzică „N.N. Tonitza”, și alți câțiva membri.

Aceste demisii survin la doar câteva săptămâni după ce un alt fost membru PNL și consilier local, Georgică Vupe, a părăsit tabăra lui Onofrei și Tătaru, alăturându-se PSD, alături de alți peste 100 de membri PNL Bârlad.

Tătaru și Onofrei distrug PNL Vaslui?

În cadrul unei conferințe de presă găzduită de sediul PSD, deputatul Adrian Solomon a anunțat că Tătaru și Onofrei au fost părăsiți chiar de apropiații lor. Solomon a caracterizat aderarea foștilor liberali ca fiind „un moment special” și a oferit detalii legate de motivele multiplelor demisii recente de la PNL Bârlad.

”Iată că domnul Georgică Vulpe, alți liberali au decis că este momentul să aibă o opțiune serioasă spre PSD, considerând că este singura soluție pentru a închega un proiect care să ducă la găsirea unei soluții viabile pentru administrarea orașului. După cum știți, mai multe frământări din cadrul PNL i-au făcut pe unii membri serioși, oameni de calibru, să se îndepărteze de noua conducere a partidului”.

Foștii membri ai PNL Bârlad au discutat în cadrul aceleași conferințe despre comunicarea deficitară și alte probleme întâlnite în cadrul organizației liberale din Bârlad, fapt care se datorează cupletei Tătaru-Onofrei.

Nume importante înlăturate de conducerea actuală a PNL Vaslui

Reproșurile aduse de liberalii care au părăsit partidul păstorit de Tătaru și Onofrei nu sunt auzite pentru prima dată pe scena politicii din municipiu. Primarul actual al Bârladului, Dumitru Boroș, este singurul liberal care a reușit să câștige alegerile în fața PSD, după ce municipiul a fost condus timp de 16 ani de această formațiune politică.

Printre cei excluși de Onofrei și Tătaru sunt și alte nume importante din politica județului nostru: Marius Arcăleanu, Tudor Polak, Daniel Olteanu, Simona Polak, Carmen Bularda și Liviu Cain sunt doar câțiva dintre cei înlăturați de conducerea actuală a PNL Vaslui.

Anumite voci spun că în acest moment se discută că PSD va atrage un numar însemnat de primari și consilieri locali din PNL în perioada premergătoare alegerilor și că zarurile au fost deja aruncate. Pe listă s-ar afla primari cu nume sonore, dar și foarte mulți consilieri locali.

One thought on “Circ la PNL Bârlad: Mai mulți liberali s-au înscris în PSD. Tătaru și Onofrei își pierd oamenii de încredere!

  1. Fugiți de la un partid la altul, curve politice. Stați dracului într-un loc și faceți ceva pentru tara asta care ați distrus-o voi toți politicienii.
    Nu va mai sătura dracu de bani, sunteți doar ci ochii după furat trădătorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *