INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Forța Dreptei Vaslui a fost lansată oficial. Ludovic Orban și Marius Arcăleanu: ”Vasluiul merită un viitor mai bun!”

Forța Dreptei Vaslui

Organizația Județeană Forța Dreptei a fost lansată în Vaslui într-un eveniment la care au participat cele mai importante nume a acestui partid, dar și simpatizanți și cetățeni ai județului. Evenimentul a fost unul de amploare, sala de conferințe a Centrului de Afaceri Vaslui devenind neîncăpătoare, prezența fiind una cu mult peste așteptările organizatorilor.

Marius Arcăleanu, președintele organizației județene Forța Dreptei Vaslui, a fost moderatorul evenimentului și a transmis în nenumărate rânduri mesaje de încurajare membrilor, dar și celor care s-au săturat de actuala administrație a județului.

Vasluiul a rămas singurul județ din regiunea Moldovei în care PSD-ul este la putere de la Revoluție și până în prezent. Lucrurile merg rău în județul nostru și este momentul să le arătăm oamenilor că putem face lucruri bune pentru comunitate. Construim o echipă puternică în Vaslui și am mare încredere că în 2024 vom reuși să obținem un rezultat frumos care să contribuie la dezvoltarea reală a județului nostru. Vasluienii sunt oameni muncitori, frumoși și corecți care merită să fie reprezentați de o administrație locală transparentă și cu forță de muncă!” – a declarat Marius Arcăleanu, președintele organizației județene Forța Drepti Vaslui.

Ludovic Orban: ”Am mare încredere în domnul Marius Arcăleanu că va reuși să aducă Forța Dreptei Vaslui în fruntea județului!”

În cadrul evenimentului de lansare a organizației județene, Ludovic Orban și-a arătat susținerea pentru fostul său coleg din PNL și actualul coleg din Forța Dreptei, Marius Arcăleanu. Consilierul județean Marius Arcăleanu este o prezență importantă pe scena politică a județului, având în CV funcții importante precum director al Casei Județene de Pensii și președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate.

Ludovic Orban a declarat în cadrul evenimentului de la Vaslui: ”Forța Dreptei este un proiect ambițios care a luat naștere în urmă cu un an. Căutăm să atragem cât mai mulți oameni serioși, muncitori, oameni care cred în adevăratele valori liberal-conservatoare de dreapta, oameni bine pregătiți, care să ofere în fiecare comunitate locală încredere și dezvoltare. Forța Dreptei are puterea, capacitatea și tracțiunea de a convinge electoratul. Principalul nostru aliat este cetățeanul român care înțelege că lucrurile merg rău în România. Trebuie să punem capăt păcălelilor PSD și să-i oferim lui Buzatu ceea ce merită – o ”plăcuță suedeză”.

La evenimentul de lansare au participat și alți membri importanți ai partidului. Violeta Alexandru, Ion Ștefan, Cristian Opriș și alți lideri importanți ai formațiunii le-au vorbit vasluienilor despre schimbarea profundă de care Vasluiul are nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *