INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Cîţu: Contracandidatul meu este alături de USR şi de AUR şi cere voturile PSD ca să dea jos propriul Guvern. Dacă nici asta nu e ceea ce făcea Dragnea, nu ştiu ce mai e

Cîţu: Contracandidatul meu este alături de USR şi de AUR şi cere voturile PSD ca să dea jos propriul Guvern. Dacă nici asta nu e ceea ce făcea Dragnea, nu ştiu ce mai e

Premierul Florin Cîţu a declarat, miercuri seară, că preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, contracandidatul său la Congresul PNL de sâmbătă, este alături de USR şi de AUR şi cere voturile PSD ca să dea jos propriul Guvern, menţionând că “dacă nici asta nu e ceea ce făcea Dragnea, nu ştiu ce mai e”.

“Astăzi contracandidatul meu este alături de USR şi de AUR şi cere voturile PSD ca să dea jos propriul guvern. Dacă nici asta nu e ceea ce făcea Dragnea, nu ştiu ce mai e. Şi o asemănare zdrobitoare”, a declarat Florin Cîţu, miercuri, la B1 TV. 

Întrebat dacă îl comparată pe Ludovic Orban cu Liviu Dragnea, premierul a răspuns: “În modul de lucru am spus”.  

De asemenea, Florin Cîţu a fost întrebat ce s-a stricat în relaţia dintre el şi Ludovic Orban.  

“Nu s-a stricat nimic. Nu văd că s-a stricat nimic. Doar că eu cred şi de fapt sunt sigur că pot face mult mai mult pentru PNL şi cu PNL pentru români. Şi PNL are nevoie de o schimbare, dar şi românii au nevoie de un PNL mai puternic ca să putem să implementăm aceste reforme. Şi eu zic că sunt acel om care poate să facă aceste lucruri. Fiecare proiect pe care l-am luat l-am dus la bun sfârşit”, a explicat Cîţu. 

El a precizat ce se va întâmpla cu Ludovic Orban de săptămâna viitoare.   “Este membru BEx, ca fost preşedinte, cu drept de vot. Opiniile domniei sale, pentru că are o experienţă politică importantă, dacă sunt opinii constructive, chiar şi critici, dacă sunt constructive, sunt luate în calcul. Sper să oprească atacurile la guvernarea PNL, la premier”, a transmis Florin Cîţu.

sursa: news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *