INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Marcel Ciolacu, după ce Liviu Dragnea a acuzat că PSD e infiltrat: Ceva infiltraţii am făcut, dar la coloană / N-am luat decizii politice în viaţa mea cu un şef de la servicii / Despre acuzaţia de blat: Dorm cu poza lui Iohannis sub pernă

Marcel Ciolacu, după ce Liviu Dragnea a acuzat că PSD e infiltrat: Ceva infiltraţii am făcut, dar la coloană / N-am luat decizii politice în viaţa mea cu un şef de la servicii / Despre acuzaţia de blat: Dorm cu poza lui Iohannis sub pernă

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat, miercuri seară, declaraţiile fostului lider social-democrat Liviu Dragnea. Referindu-se la acuzaţia că PSD ar fi infiltrat, Ciolacu a afirmat: ”Ceva infiltraţii am făcut, dar la coloană”. ”N-am luat decizii politice în viaţa mea cu un şef de la servicii”, a mai afirmat Ciolacu, adăugând că s-a săturat de aceleaşi ”poveşti”.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, miercuri seară, la România TV, despre acuzaţiile lui Liviu Dragnea şi a afirmat: ”Aş dori să-i urez multă sănătate şi toate aprecierile pentru lucrurile bune pe care le-a făcut pentru PSD. Nu este este primul lider al PSD sau al altor partide, care din postura de fost preşedinte şi-a lansat un alt partid. Nu pot să-i urez succes că înţeleg că din acest moment suntem adversari politici” 

Ciolacu a adăugat că el nu-şi va face vreodată partid politic, deşi funcţia de preşedinte de partid este ”vremelnică”.  

”Nu ies la pensie din funcţia de preşedinte al PSD”, a adăugat Ciolacu, care însă a afirmat că s-a săturat de ”toate atacurile şi jumătăţile de măsură şi de adevăruri spuse de Liviu Dragnea”, lucruri care nu-l interesează în mod deosebit.  

Referindu-se la acuzaţia lui Dragnea că PSD este infiltrat, Ciolacu a declarat: ”Ceva infiltraţii am făcut, dar la coloană…Nu vreau să intru în aceste scuze”.  

Ciolacu crede că, dacă LIviu Dragnea ştie lcururi concrete să le spună public, dar să nu mai facă jumătăţi de afirmaţii.  

”Ştie lucruri congrete – a fost la mese cu Coldea, cu Kovesi, Maior – eu nu-i cunosc. Nu am avut legături. Cum să aduci acuze. De ce n-ai luat masa să o răstorni…Ştie lucruri concrete? Să vină să le spună românilor”, a mai afirmat Ciolacu.  

Acesta a prcizat că nu a luat niciodată decizii politice cu ajutorul serviciilor.  

”Aceleaşi poveşti şi aceleaşi acuze. Tot PSD a inventat-o pe aia cu baronii, acum a inventat-o cu securiştii…N-am fost dom’le securist, n-am nicio treabă cu Securitatea, nu am luat decizi politice în viaţa mea cu un şef de la servicii sau vreun şef de la vreun serviciu să îndrăznească să mă sune să iau eu o anumită decizie politică.  E suficient. Gata. Cu blaturile, da, dom le, dorm cu poza lui Iohannis sub pernă”, a mai afirmat liderul PSD.   

Ciolacu a mai adăugat că ”nu astea sunt problemele românilor în momentul acesta”.  

”Fiecare îşi alege viaţa şi îşi asumă deciziile pe care le ia”, a mai declarat preşedintele PSD.  

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a afirmat că PSD-ul ”este predat total la Iohannis” de către actuala conducere, că sunt partide ”infiltrate” de serviciile secrete şi că ”cel mai mult este infiltrat PSD-ul, conducerea PSD, cu o excepţie, Gabriela Firea.

sursa: news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *