INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Clubul Pescarilor, destinația preferată a tinerilor pentru distracție în aer liber!

Clubul Pescarilor, destinația preferată a tinerilor pentru distracție în aer liber!

Clubul Pescarilor găzduiește în acest weekend cea de-a 4-a petrecere din Bliss Summer Marathon! Rainbow Party este tematica din acest sfârșit de săptămână (Vineri, 05 August), o petrecere cu multă culoare și surprize care aduc mai multă energie petrecerii.

Colaborarea dintre Club Bliss și Clubul Pescarilor s-a dovedit a fi un real succes, toate cele 3 petreceri organizate până în acest moment înregistrând o prezență cel puțin dublă față de alte locații din județ. Echipa Bliss este cunoscută în domeniul petrecerilor de noapte, organizatorii fiind de peste 12 ani în domeniu.

Tinerii prezenți la eveniment se pot bucura de shoterie (bar special adaptat pentru shot-uri de tot felul), artificii, accesorii primite imediat după acces, muzică bună și multe alte momente intense. Acestea sunt doar câteva dintre detaliile care fac diferența dintre petrecerile organizate de Club Bliss la Clubul Pescarilor și alte locații.

Clubul Pescarilor se află la o distanță de doar 6 km de centrul orașului, iar acest lucru reprezintă un alt avantaj pentru tinerii dornici de distracție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *