INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

„Muzică și Tradiții” la Todirești

„Muzică și Tradiții” la Todirești

Astăzi, președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a onorat invitația organizatorilor Festivalului folcloric „Muzică și Tradiții” de la Todirești.

Manifestarea cultural-artistică de amploare, ajunsă la cea de a opta ediție, a reunit grupuri folclorice locale, alături de artiști cunoscuți sau consacrați, cu ar fi Constantin Bahrim, Lili Ciortan, Elena Milea, Marinela Guzgă și Costică Matei Creangă.

Evenimentul a adus și în acest an în atenția publicului tradițiile locale și cele mai frumoase melodii, culese din folclor.

„Muzica autentică reprezintă întreaga varietate a vieţii poporului nostru, care se reflectă în sufletul fiecăruia și poate fi considerat un omagiu adus strămoșilor noștri, care ne-au lăsat moștenire au adevărat tezaur, format din tradiții și folclor.

Felicitări autorităților din Todirești, care duc pe mai departe autenticul zonei, prin muzică, fiind ocazia cea mai bună de promovare a tradițiilor locale”, a spus Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

One thought on “„Muzică și Tradiții” la Todirești

  1. Tocmai cautam aceasta informatie de ceva vreme. Dupa 6 ore de cautare continua pe Google, in sfarsit am primit-o pe site-ul tau. Ma intreb care este lipsa strategiei Google care nu plaseaza acest tip de site-uri informative in fruntea listei. In mod normal, site-urile de top sunt pline de gunoaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *